Saturday, 1 August 2015

Rollerblade a.k.a Kasut Roda

Assalamualaikum.

Beberapa minggu lepas, aku kena racun dengan kawan aku suruh ikut pergi main kasut roda. Mula-mula aku ingat tengok je, rupanya dia paksa aku main. siap bagi kasut dia lagi pinjam. Aku pun cuba je la. First cuba dah tertonggeng dah jatuh, terlentang pun sama.

Sakitnya tak yah cakaplah. Memang sakitlah, terkangkang bagai. tapi yang best nya bila tengok orang lain meluncur, rasa nak je belajar sampai mampu jadi macam tu. Peluh keluar tak yah critalah, banyak wow! Tapi kasut roda ni kira sukan mahal la, harga kasut boleh tahan jugak la.

Lepas dari malam tu, aku try lah main sikit-sikit waktu pagi. Alhamdulillah, dah kurang dah jatuh, boleh balance dah. Meluncur pun dah, tapi slow je lah. Heeee....

Meh aku payung sikit Pic aku dan Rollerblade. 


Nota Kaki : Practice makes perfect Dude. =D








4 comments:

  1. hehe comel je dia bergambar dengan kasut roda tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, terima kasih. Malu kejap rasa

      Delete
  2. Phiiiiwitttt. Nice pict. Hehehe Tak pernah lagi cuba kasut roda. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, You should Try. Seronok tau!

      Delete